expertrepair.ro

Mai mult decât un service auto

Omul sfințește locul !

EXPERT REPAIR MULTIBRAND S.R.L. este la ora actuală locomotiva a unui grup de firme ce activează în industria automotive de peste 20 de ani. Înființată în anul 2019 cu scopul de a prelua activitatea de reparații și servicii ante și post reparatorii, EXPERT REPAIR MULTIBRAND S.R.L. a reușit să dezvolte activitatea preluată și să o aducă la standarde superioare atât din punct de vedere calitativ cât și din punct de vedere al management-ului. 

În activitatea de până acum am reușit să implementăm un sistem de calitate care să ofere clientului garanția că primește un serviciu de calitate care poate fi real garantat post reparatoriu la termenul stabilit în certificatul de garanție. Un alt punct forte este fluxul de lucru organizat pe sistemul de producție, care prin gestiunea timpilor de lucru și prin gestiunea resurselor umane limităm cu mult timpul pierdut de clientul care se programează la orice tip de lucrare. Mai mult, autoturismul care intră în fluxul de reparații are fișa lui individuală unde sunt trecute toate operațiunile necesare care trebuie executate conform cerințelor venite din partea clientului și conform fișei de service de la constatare. 

Despre echipa pe care o avem la dispoziție nu putem spune decât cuvinte de laudă, ne mândrim cu ei pentru că sunt buni profesioniști și foarte bine pregătiți. De altfel, noi suntem cei care investim permanent în pregătirea lor, organizând cursuri de specialitate periodic astfel încât tot ce apare nou în industrie să fie actualizat și adus la cunoștință echipei noastre. Pe lângă pregătire, echipamentul pe care-l folosim în service este de ultimă generație și actualizat conform noilor normative impuse, inspectat periodic așa cum prevede legea. 

Pe lângă activitatea de reparații care este susținută zi de zi de portofoliul de clienți existenți, EXPERT REPAIR MULTIBRAND S.R.L. se ocupă și de dosarele de daună pe care clienții noștri le pot deschide la toate societățile de asigurare care asigură Răspunderea Civilă Auto (RCA). Cu un departament specializat și foarte bine pregăti în acest sens, putem prelua dosare de daună de la momentul evenimentului până la finalizarea dosarului de daună cu încasarea sumei ce reprezintă cuantumul despăgubirii ce rezultă după ce autoturismul este reparat. 

Apelând la noi, veți avea parte de un serviciu complet oferit într-un sistem de management certificat ISO care pune în valoare calitatea și garanția. Indiferent de problema cu care vă confruntați, noi vom găsi soluția optimă pentru rezolvare. Dacă soluția nu este la noi, vom apela la rețeaua de parteneri, parteneri cu care colaborăm de peste 10 ani construind împreună un circuit complet astfel încât să găsim rezolvare pentru orice lucrare pe care o avem în service. 

În concluzie, ne recomandăm ca un partener perfect pentru oricine calcă pragul atelierului nostru, idiferent că este persoană fizică sau persoană juridică. În fluxul de lucru organizat și gestionat de noi, clientul are valoare indiferent de lucrarea pe care o cere.