expertrepair.ro

Mai mult decât un service auto

Suntem un service unde se pot executa orice tip de lucrări pentru autoturisme și autoutilitare până în 3,5 tone. Orice lucrare pe care o preluăm este gestionată pe un flux de lucru foarte bine definit, astfel încât ea să fie finalizată în timpi alocați de managerul de service. În opinia noastră, promisiunea fața de client este un termen indiscutabil, sau poate deveni discutabil doar dacă sunt motive întemeiate sau suplimente de lucrare neprevăzute. 

Sistemul nostru de management al fluxului de lucru oferă multiple avantaje clientului nostru, pornind de la rapiditate și continuând cu calitatea lucrării și garanția, acesta primește servicii de calitate la prețuri accesibile sau în funcție de bugetul sau. Oricând putem evalua stadiul lucrării, astfel oferim informații clienților în timpul în care le cer, și în funcție de stadiu putem oferi timpi reali de livrare a lucrării. 

Din toată activitatea noastră, 60 % sunt reparații ce provin din dosare daune deschise la asiguratorii din România, restul de 40 % sunt lucrări ce se execută pentru flote ale companiilor din București, instituții publice sau clienți persoane fizice și juridice. Preponderent mai mult lucrăm tinichigerie și vopsitorie, acest fapt ne pune în topul unităților reparatoare din București care execută lucrări de reparații caroserie la standarde de calitate foarte înalte. 

Având în vedere că suntem certificați ISO pe standard de calitate și management, nu putem face rabat de la execuții care să urmărească calitatea și performanța obținută, mai ales că, suntem aleși de de multe instituții publice și societăți comerciale care au cerințe conforme cu standardele impuse de lege și de normativele naționale și internaționale. În toată activitatea nu am avut lucrări care sunt neconforme sau cu defecte inacceptabile și nici nu am avut garanții care să revină, ceea ce ne face să credem că facem lucrări de calitate.